Se moram na tandemski skok s padalom naročiti?

Odgovor je DA.

Zakaj? Da bo vaša izkušnja potekala kar se da gladko – brez odvečnega čakanja in prevelikih zamud in da bo za vas na letališču na voljo ustrezen kader (zadostno število tandem pilotov, kamermanov).

Običajno v ponedeljek oz. torek določimo, kje bo potekalo skakanje prihajajoči vikend.

Takrat tudi odpremo prijave za tandemske skoke. Na skok s padalom se lahko prijavi vsak – prijave sprejemamo na telefonski številki 031-594-111 ali preko spletnega obrazca. Vsak skakalni dan imamo na voljo omejeno število skokov, ki jih lahko rezervirate do zapolnitve mest po principu kdor prej pride, prej melje.

Interesenti za skok v tandemu in imetniki darilnih bonov, ki so prijavljeni na obveščanje o izvajanju tandemskih skokov, v primeru ugodne vremenske napovedi v začetku tedna prejmejo SMS sporočilo z obvestilom, kje bodo potekali skoki konec tedna. V kolikor jim termin in lokacija ustrezata se na SMS odzovejo in se dogovorimo za točen dan, uro in lokacijo tandemskega skoka.

Koliko mest za opravljanje skoka v tandemu je na voljo v enem dnevu je odvisno od večih dejavnikov kot so: razpoložljivost letala, vremenske razmere, dolžina dneva, število tandem pilotov, število samostojnih padalcev, itd.

Ko sestavimo urnik za potnike, ki želijo na določen dan izvesti svoj tandemski skok s padalom, se maksimalno potrudimo upoštevati vse zgoraj naštete dejavnike in vaše izražene želje, saj je v našem največjem interesu, da bi vsak potnik, ki se odloči z nami preizkusiti skok s padalom v tandemu odšel iz letališča nasmejan, zadovoljen in pod izjemnim vtisom skoka s padalom.

Na tej točki vas moramo opozoriti, da žal niso vedno vsi dejavniki v naših rokah. Občasno se vseeno lahko zgodi, da nas kaj preseneti in moramo skakanje za nekaj časa ustaviti, kar pa za sabo žal potegne zamude oz. v najslabšem primeru se lahko zgodi tudi odpoved skakanja. Naš najpomembnejši moto je namreč: najprej varnost!