SKOK S PADALOM KOT BOŽIČNO DARILO

Kakšen je vaš namen, ko govorimo o obdarovanju tistih, ki vam v življenju največ pomenijo?  »Nujno zlo«, ki ga je treba odkljukati z boičnega seznama? Če je temu tako…božične nogavice in pižame za vse! Takšna darila so res da praktična, a popolnoma varna kajne? Z nogavicami in pižamo človek res ne more zgrešiti…ampak, ali vas to popolnoma zadovolji?

Ali ne bi raje podarili darila, ki bo pustilo obdarovanca brez besed? Seveda bi in že na kilometer vidite kam to pelje, kajne? Ste na spletni strani, ki ponuja darilne bone za skok s padalom – že tu se skriva odgovor, kaj res želite podariti in s tandemskim skokom narediti darilo in veselje maksimalno in nepozabno.

Tandemski skok s padalom za božično ali novoletno darilo

Kaj darilo, ki vsebuje skok s padalom pomeni za obdarovanca?

Predstavljajte si hladno božično jutro v svoji dnevni sobi – cela družina na kupu, vsi še v pižamah, po hiši se že razlega vonj po jutranji kavici, otroci pa so že v nizkem štartu, pripravljeni, da odprejo vsa čakajoča darila – to navdušenje pa vas popelje nazaj v otroštvo – super občutek je. Po tem ko otroci že odprejo vsa darila in za sabo pustijo goro darilnega papirja, pa predate svojemu partnerju skromno ovojnico. Na zunanji strani je z vašo pisavo napisano njegovo ime; osebi pa se tudi sanja ne, da ga v ovojnici čaka najboljša avantura, ki jo lahko življenje ponudi poleg potovanja v vesolje. Ovojnico odpre, vljudno prebere čestitko in potem zagleda darilni bon za skok s padalom v tandemu. Teh besed takoj niti ne registrira najbolje…SKOK S PADALOM. Ko se končno zave, kaj je ravno prebral, vas pogleda v oči, vi pa pritrjujoče prikimate in mirno rečete »Ja, z letala boš skočil!«

Ostane brez besed. Šokiran. Navdušen. Nekoliko prestrašen. Vse hkrati.

Najlepši del pa je to, da bo vsakič, ko bo pomislil na vaše darilo – skok s padalom, njegovo srce dobesedno preskočilo kakšen utrip. To o čemer je že tako dolgo sanjal in govoril da bo nekoč naredil, ni več samo tam nekje v oblakih, ampak je pravkar postalo realnost, prav vi pa ste tisti, ki ste imeli »jajca« da ste mu to podarili. Kljub temu, da vas je bilo mogoče nekoliko strah, da mu zadeva lahko ne bi bila všeč. Kajti ljudje ne želijo še več stvari – ljudje želijo izkušnje, emocije in verjemite nam, po tandemskem skoku s padalom NIHČE ne ostane ravnodušen! Neglede na to, kako dobro mislite, da poznate svojega partnerja, ste lahko prepričani, da ne želi le še ene stvari, ki jo bo lahko oblekel. Podarite mu življenjsko izkušnjo in lahko ste prepričani, da ba bo o njej povedal prav vsakemu. Čeprav bo mogoče rekel, da je nervozen, pa bo obenem tudi neizmerno srečen, kajti vsi si želimo izzive, ki jih moramo preseči – nekaj h čemur stremimo – nekaj, zaradi česar bomo imeli potne dlani, ampak na najbolj vznemirljiv možen način.

Vse to bo občutil, ko bo prejel v dar skok s padalom. Vi pa…vi boste pa prejeli naslov svetovnega prvaka v podeljevanju daril. Prav prijeten naziv, kajne? Bravo!

 

Kaj boste torej storili oz. tandemski skok s padalom da ali ne?

Če ste prišli do tega dela besedila, potem si že predstavljate, kako vse skupaj izgleda in deluje, vprašanje na dlani pa je: Kaj boste storili vi? To je vaš trenutek. Tukaj in zdaj. Enako kot padalec, ki med vrati na 4200m višine čaka, da se prižge zelena luč. Se boste odpeljali z letalom nazaj dol, stopili v trgovino in kupili par nogavic in pižamo, ali boste »skočili« ter podarili najboljšo avanturo ki jo lahko ta planet ponudi?

Če še niste odločeni kaj narediti, naj samo povem, da se nihče ne mara vračati z letalom nazaj dol 😉

Več informacij o darilnih bonih za skok s padalom v tandemu in dodatnih opcijah ki jih ponujamo, pa najdete na spletni strani www.prostipad.si, pod zavihkoma TANDEM in DARILNI BON.

Se vidimo v zraku!