Veljavnost darilnega bona za skok s padalom

V tej objavi najdete vse potrebne informacije o darilnem bonu za tandemski skok s padalom.

Darilni bon za skok s padalom v tandemu ima rok veljavnosti 1 leto od datuma naročila.

Sezona skokov s padalom v tandemu traja od sredine marca, do sredine novembra. Tandemski skoki s padalom se izvajajo vsak vikend v primeru lepega vremena in srede in petke popoldan.

V kolikor je želja po skoku s padalom dovolj velika, je terminov, ki so vam na voljo več kot dovolj.

V izogib možnosti, da bi vam darilni bon za skok s padalom v tandemu pretekel, vam priporočamo, da nas kontaktirate na telefonsko številko, ki je navedena na darilnem bonu in se prijavite na skok, takoj ko prejmete darilni bon oz. v začetku padalske sezone, tudi če ne nameravate skoka v tandem izvesti takoj.

Ko stopite v kontakt z nami, vas dodamo na seznam za obveščanje in vas sproti obveščamo o vseh nadaljnjih skakanjih, ki jih načrtujemo, oz. v primeru, da želite skočiti v tandemu na točno določeni lokaciji vas obveščamo samo o terminih, ko organiziramo tandemske skoke na želeni lokaciji.

Plane za skakanja delamo tedensko, v ponedeljek oz. torek za tekoči teden in takrat o tem tudi obveščamo kandidate, preko sms sporočil. Če vam termin ali lokacija ne ustrezata naš sms ignorirate, v nasprotnem primeru pa se nanj odzovete in dogovorimo se za točen termin in vse podrobnosti glede skoka s padalom.

Želite naročiti darilni bon za skok s padalom?