ZAKAJ JE POMEMBEN HUMOR PRI PADALSTVU

Padalci smo ... edinstvena (in tudi fantastična) skupina ljudi.

Humor pri padalstvu sega preko običajnih šal o padalstvu, kot je na primer: "Če ne uspeš prvič, potem padalstvo ni zate." Lahkotnost v športu pomaga pomiriti živce, pospeši čakanje na skok s padalom zaradi vremena, poveže ljudi med seboj in jih pomiri, da je vse v redu, tudi po ne najboljšem skoku. Poleg tega, kot pravimo v športu, je vsak skok dober skok!

VEČ SMEHA = BOLJŠI SKOKI S PADALOM

Mi padalci smo znani po nekoliko, mmm, kako bi to rekli, surovem humorju.

Ali bo kdo zaklical "ZADEL!" ko (varno) pristaneš s trebuhom na tla? Da. Se bo kdo smejal, ko ne moreš posneti svojega skoka, ker si pozabil pomnilniško SD kartico? Da. Toda ta smeh nikoli ni usmerjen proti tebi, temveč s teboj.

Padalstvo na splošno zahteva neko stopnjo debele kože. Razmislite o tem - ne samo, da neprestano sprejemate konstruktivno kritiko, ampak jo dejansko tudi prosite, vse zato, da se lahko izboljšate in napredujete. Nekaj šal tu in tam je neizogibnih! In dvigujejo vzdušje med poučevanjem in učenjem. Smeh vodi v sprostitev, sprostitev pa je ključ do tega, da si padalec, ki je v sozvočju s trenutkom.

BOOGIE!

Padalski boogie- ja, boogie, ne zabava - je dogodek, kjer se padalci iz lokalnega območja, države ali celo SVETA zberejo.

Ko padalci ne skačemo z letala, letimo v vetrovniku.

Boogiji so obstajali ... no, verjetno od začetka športa (kar bi pojasnilo njihovo čudovito smešno ime). To so odlična priložnost za druženje z dragimi prijatelji in novimi, izboljšanje padalskih veščin ter razveseljevanje (kakršno koli že to pomeni za vas) po skakanju.

TRADICIJE V PADALSTVU

Seznam tradicij bi bil lahko neskončen, toda tukaj so nekatere najpogostejše tradicije padalstva!

Krsti: Ko opravite svoj prvi skok, zaključite AFF, dosežete svojo A-licenco (prvo od štirih padalskih licenc, woo-hoo! In seveda tudi vse naslednje), sledi padalski krst – vsi izkušenejši padalci vas bodo našeškali.

Globokim kaznim: No, padalci cenijo ledeno mrzlo pijačo, kot smo že povedali. Veliko padalskih con ima črto. Vidite to črto? Ne. Je otipljiva? Prav tako ne. Ampak vsi vedo, kje je ... to je zloglasna črta za pivo! Če prečkate črto za pivo (ki predstavlja manj idealno območje za pristanek), se pripravite na plačilo!! Pripomba, če pitje ni za vas, vedite, da je veliko ljudi, ki se ne opijajo. Obstaja celo čudovita skupina imenovana Padalci za podporo treznosti (PPT).

Ne kaj za prihodnje: Obstaja množica skupin znotraj športa, kot so Sestre v padalstvu (SIS). (Zanimivost: ženske predstavljajo približno 15% športa.) Druge skupine vključujejo POPS (Padalci nad štirideset), JOS (Skakalci nad sedemdeset) in celo JON (Skakalci nad devetdeset). Medtem ko se vaši prijatelji zabavajo pri igranju shuffleboarda, boste vi rezali skozi nebo!!

Dobrodošel humor pri padalstvu je absolutna nujnost! Če ste pripravljeni na šale in letenje, rezervirajte svoj skok zdaj!!