ZAKAJ JE SKUPINSKO PADALSTVO TAKO ZABAVNO?

Ekipa. Družina. Prijatelji. Kakor koli jih imenujete, to so ljudje, s katerimi najraje delite pustolovščine! Zakaj jih ne bi vzeli s seboj na svojo izkušnjo skoka s padalom?

Skakanje s padalom s prijatelji je eno najlepših doživetij povezovanja s pomembnimi ljudmi v vašem življenju.

Skok s padalom v tandemu vas na začetku lahko vznemiri. Imeti nekoga, ki mu zaupate na letališču, lahko skok močno olajša. In razmislite, koliko bolj jim boste zaupali po skupni izkušnji!

Če iščete nov dan s starimi prijatelji, zakaj ne bi poskusili skoka s padalom za spremembo ritma?! Tandemski skok s padalom spreminja življenje, tudi če ga doživite sami. Predstavljajte si koristi, če to storite s svojimi najljubšimi ljudmi!

Prijateljice na skok s padalom

 

MORALNA PODPORA OB SKOKU S PADALOM

Če bi vaši prijatelji skočili iz letala, bi tudi vi skočili, kajne? Seveda bi! In točno zato je odlična ideja, da imate svoje prijatelje ob sebi na dan vašega skoka. Kaj so prijatelji, če ne tisti, ki vas spodbujajo, da počnete norčije??

Veš, da so tvoji prijatelji vedno bili ob tebi v dobrem in slabem, in narediti prvi skok s padalom ni nič drugačnega. Imeti prijatelje ob sebi, da vas spodbujajo (kar pomeni, da vas potiskajo, čeprav ne dobesedno - to ni varno), boste zapustili letalo veliko lažje. In v skupini boste vsi črpali energijo drug od drugega.

Če kdo začne razmišljati drugače, bo celotna skupina lahko posameznika spomnila na vse trenutke, ko je bil močan, pogumen in dosegel velike stvari. Ali pa morda poskrbite, da vedo, da jim ne bo nikoli dovoljeno pozabiti, če se odločijo, da ne bodo skočili. Veliko težje je odstopiti od nečesa, če so vsi tvoji prijatelji dovolj pogumni, da to storijo! Pozitivni pritisk vrstnikov!

Kakorkoli že vas spodbujajo vaši prijatelji, njihova prisotnost naredi padanje s padalom prvič, kot če bi bilo družinsko veselje.

Namig: posnamite video, da boste imeli nekaj za skupno gledanje!

Skok v tandemu - v dvoje je lažje

 

USTVARITE SPOMINE - SKOKA V TANDEMU NE GRE POZABITI!

Spomini so tisti, ki nas vežejo na ljudi v našem življenju. Več izkušenj, kot imamo z nekom, bolj povezani se počutimo z njim. Početi nekaj tako vznemirljivega kot skok s padalom ustvari še močnejšo vez.

Če ste s svojimi prijatelji doživeli nekaj stresnega, boste za vedno še bolj povezani zaradi te izkušnje uspeha. Podobno kot vojaški tovariši ali športni soigralci. Povezava, ki izhaja iz premagovanja nečesa pomembnega, je močnejša od običajnega prijateljstva.

Spomnili se boste lahko doživetja, ki ste ga doživeli skupaj, za vse življenje, in le ljudje, ki so bili tam, bodo resnično razumeli, kako je bilo. Poleg tega, kdo bi vas lahko bolje nasmejal, ko kričite na ves glas, še preden pridete do vrat letala?!

 

PRIHRANITE DENAR - POPUST NA TANDEMSKI SKOK ZA SKUPINE

Moralna podpora, trajni spomini, povezovanje in veliko smeha ob strani, prihod v skupini vam lahko prihrani nekaj denarja! Skupine s 5 ali več člani prejmejo 10 evrov popusta na skok s padalom v tandemu.

Skok s padalom - pristanek

 

TEAM BUILDING

Team building je lahko odlična možnost tudi za druge vrste skupin! Ljudje, ki jih pripeljete, ne morajo biti nujno vaši najbližji prijatelji in družina. Ta trik povezovanja lahko deluje s katerokoli skupino ljudi, ki se med seboj poznajo.

Skupinsko padalstvo je lahko odličen način, da se ekipa na delovnem mestu bolje spozna. Premislite, kako boste lahko podpirali drug drugega v sejni sobi, potem ko ste kupaj doživeli izkušnjo skoka s padalom v tandemu! Vsa ta povezanost in spodbuda na letališču se bosta enostavno prenesla tudi v pisarno.

In nič ni boljšega od pogleda iz ptičje perspektive s 4200+ metrov nad terenom, da spremeni perspektivo skupine! Skakanje iz letala pogosto prinaša nov pogled na življenje. Predstavljajte si, kakšne brainstorminge boste imeli po dnevu skupinskega povezovanja na nebu!!

Tudi športne ekipe lahko imajo koristi od nekonvencionalne skupinske izkušnje. Igranje športa gre za rast skozi izziv ... dobrodošli v padalstvu! Vaša ekipa se bo stiskala kot olimpijci po izkušnji skoka s padalom.

Z veseljem bi spoznali vaše najboljše prijatelje ... in vas predstavili nekaterim našim! Spoznajte, kaj smo v resnici, in rezervirajte svoj tandemski skok! Se vidimo kmalu, p