SKOK S PADALOM Z LETALIŠČA BOVEC

Letališče Bovec je za skok s padalom v tandemu poleg letališča Portorož in letališča Šentvid pri Stični eno izmed točk za tandemske skoke v Sloveniji.
Zakaj se potniki za tandemski skok s padalom radi odločajo za letališče Bovec, kljub oddaljenosti? Ker imajo poleg nore izkušnje ob skoku v tandemu iz letala, ob poletu na višino in vožnjo pod odprtim padalom razglede na: neokrnjeno naravo in visoke vrhove okoliških hribov.

Sezona tandemskih skokov s padalom na letališču Bovec poteka od začetka aprila, do konca oktobra, čeprav nas predvsem v začetku sezone, nemalokrat zaradi njegove lege lahko preseneti sneg. Tandemske skoke se na letališču Bovec izvaja predvsem med vikendi v primeru lepega vremena, žal pa je zaradi lege letališča med visokimi hribi skoraj nemogoče 100% napovedati vreme in s tem možnost izvedbe vašega skoka s padalom.

POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi večih razlogov tandemskih skokov na letališču Bovec do nadaljnjega ne izvajamo.
Prijava na obveščanje
Če bi želeli biti o izvajanju tandemskih skokov s padalom na posameznem letališču obveščeni, nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-594-111, ali se prijavite preko kontaktnega obrazca spodaj in dodali vas bomo na naš seznam za obveščanje.

Na seznam za obveščanje se lahko prijavi vsak (imetnik darilnega bona za skok s padalom v tandemu in oseba, ki darilnega bona nima), tudi če se kasneje za skok s padalom ne odločite. Osebe, ki so na obveščanje naročene, vsak ponedeljek oziroma torek, v primeru ugodne vremenske napovedi, preko SMS sporočila obvestimo, kje se prihajajoči teden izvajajo tandemski skoki s padalom. Ko vam lokacija in termin ustrezata, se na skok prijavite in se dogovorimo za vse podrobnosti (dan, ura prihoda, lokacija, itd.). V kolikor se za skok s padalom v tandemu ne odločite, s koncem padalske sezone prenehamo z obveščanjem (kar pomeni, da se morate v novi sezoni ponovno prijaviti na obveščanje o izvajanju skokov s padalom, v kolikor si to želite).