SKOK S PADALOM Z LETALIŠČA LESCE BLED

Letališče Lesce Bled je bilo včasih naše domače letališče in je poleg letališča Portorož eno izmed najbolj priljubljenih točk za izvajanje tandemskih skokov s padalom v Sloveniji.

Navdušencev nad skoki s padalom v tandemu letališče Lesce ne privlači samo zaradi svoje centralne lege (letališče se nahaja v neposredni bližini avtoceste in je le 30 minut oddaljeno od Ljubljane), temveč tudi zaradi čudovite pokrajine in mnogih možnosti za popolno izkoriščen dan, ki vam jih po skoku s padalom omogočajo na le 4 km oddaljenem Bledu.
Zakaj se potniki za tandemski skok s padalom pogosto odločajo za letališče Lesce Bled? Ker imajo ob poletu na višino in vožnjo pod kupolo osupljive razglede na: hribe, tako Julijske Alpe kot Karavanke, Blejsko jezero in neokrnjeno naravo.

Tandemske skoke s padalom na letališču Lesce Bled izvajamo tekom sezone, ki traja od začetka aprila pa vse do konca oktobra, ob lepem vremenu – večinoma skoke s padalom v Lescah izvajamo konec tedna (od petka do nedelje).

POMEMBNO OBVESTILO: Letališče Lesce Bled je od leta 2015 do nadaljnjega zaprto za izvajanje tandemskih skokov s padalom.
Prijava na obveščanje
Če bi želeli biti o izvajanju tandemskih skokov s padalom na posameznem letališču obveščeni, nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-594-111, ali se prijavite preko kontaktnega obrazca spodaj in dodali vas bomo na naš seznam za obveščanje.

Na seznam za obveščanje se lahko prijavi vsak (imetnik darilnega bona za skok s padalom v tandemu in oseba, ki darilnega bona nima), tudi če se kasneje za skok s padalom ne odločite. Osebe, ki so na obveščanje naročene, vsak ponedeljek oziroma torek, v primeru ugodne vremenske napovedi, preko SMS sporočila obvestimo, kje se prihajajoči teden izvajajo tandemski skoki s padalom. Ko vam lokacija in termin ustrezata, se na skok prijavite in se dogovorimo za vse podrobnosti (dan, ura prihoda, lokacija, itd.). V kolikor se za skok s padalom v tandemu ne odločite, s koncem padalske sezone prenehamo z obveščanjem (kar pomeni, da se morate v novi sezoni ponovno prijaviti na obveščanje o izvajanju skokov s padalom, v kolikor si to želite).