SKOK S PADALOM Z LETALIŠČA PORTOROŽ

Letališče Portorož je za skok s padalom, eno izmed najbolj priljubljenih točk za izvajanje tandemskih skokov v Sloveniji.
Letališče Portorož leži tik ob meji s Hrvaško – le 500m pred mejnim prehodom Sečovlje.

Zakaj se potniki za tandemski skok s padalom tako pogosto odločajo za letališče Portorož? Ker imajo ob poletu na višino čudovit razgled na: sečoveljske soline, slovensko obalo in hrvaško obalo.
Po opravljenem tandemskem skoku, navalu adrenalina in vseh čudovitih emocij, ki vas po skoku s padalom v tandemu prevzamejo, pa imate v primeru skoka s padalom na letališču Portorož v neposredni bližini Slovensko ali Hrvaško obalo, kjer si lahko privoščite zaslužen počitek in pa skok v morje.

Tandemske skoke s padalom na letališču Portorož izvajamo tekom sezone, ki traja od začetka aprila pa vse do konca oktobra, ob lepem vremenu – večinoma skoke s padalom v Portorožu izvajamo med vikendi. Katere vikende bomo izvajali tandemske skoke na Portoroškem letališču določimo teden dni v naprej (glede na vremensko napoved in povpraševanje strank).

Kako do Letališča Portorož? Primorsko avtocesto prevozite do konca, nato pa pot nadaljujete samo ravno proti Luciji in še naprej proti Hrvaški. 500 metrov pred mejo s Hrvaško se na desni strani nahaja letališče Portorož - vaš cilj in nepozabno doživetje skoka s padalom.
Prijava na obveščanje
Če bi želeli biti o izvajanju tandemskih skokov s padalom na posameznem letališču obveščeni, nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-594-111, ali se prijavite preko kontaktnega obrazca spodaj in dodali vas bomo na naš seznam za obveščanje.

Na seznam za obveščanje se lahko prijavi vsak (imetnik darilnega bona za skok s padalom v tandemu in oseba, ki darilnega bona nima), tudi če se kasneje za skok s padalom ne odločite. Osebe, ki so na obveščanje naročene, vsak ponedeljek oziroma torek, v primeru ugodne vremenske napovedi, preko SMS sporočila obvestimo, kje se prihajajoči teden izvajajo tandemski skoki s padalom. Ko vam lokacija in termin ustrezata, se na skok prijavite in se dogovorimo za vse podrobnosti (dan, ura prihoda, lokacija, itd.). V kolikor se za skok s padalom v tandemu ne odločite, s koncem padalske sezone prenehamo z obveščanjem (kar pomeni, da se morate v novi sezoni ponovno prijaviti na obveščanje o izvajanju skokov s padalom, v kolikor si to želite).