SKOK S PADALOM Z LETALIŠČA POSTOJNA

Tandemske skoke s padalom na Postojnskem letališču izvajamo nekajkrat letno tekom sezone, ki traja od začetka aprila pa vse do konca oktobra in prav vedno se imamo odlično.
Letališče Postojna se nahaja tik ob avtocesti. Zelo radi ga imamo predvsem v toplih poletnih mesecih, ko nam gosta drevesa ob letališču nudijo odlično senco, medtem ko čakamo na svoj let.

Na letališču v Postojni se nahaja tudi picerija, steak house in bar Aviopub, kjer se po uspešnem skakanju vedno okrepčamo, saj je hrana odlična.

Naslov letališča Postojna: Rakitnik 1, 6258 Prestranek
Kako do nas? Primorsko avtocesto zapustite na izvozu Postojna. Pot nadaljujete levo, proti Ilirski Bistrici in že se vozite vzporedno s pisto Postojnskega letališča. Po 1,3 km zavijete levo in po 200m se pripeljete pred Aviopub, za njim pa se nahaja letališče - vaš cilj in nepozabno doživetje skoka s padalom.
Prijava na obveščanje
Če bi želeli biti o izvajanju tandemskih skokov s padalom na posameznem letališču obveščeni, nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-594-111, ali se prijavite preko kontaktnega obrazca spodaj in dodali vas bomo na naš seznam za obveščanje.

Na seznam za obveščanje se lahko prijavi vsak (imetnik darilnega bona za skok s padalom v tandemu in oseba, ki darilnega bona nima), tudi če se kasneje za skok s padalom ne odločite. Osebe, ki so na obveščanje naročene, vsak ponedeljek oziroma torek, v primeru ugodne vremenske napovedi, preko SMS sporočila obvestimo, kje se prihajajoči teden izvajajo tandemski skoki s padalom. Ko vam lokacija in termin ustrezata, se na skok prijavite in se dogovorimo za vse podrobnosti (dan, ura prihoda, lokacija, itd.). V kolikor se za skok s padalom v tandemu ne odločite, s koncem padalske sezone prenehamo z obveščanjem (kar pomeni, da se morate v novi sezoni ponovno prijaviti na obveščanje o izvajanju skokov s padalom, v kolikor si to želite).