SKOK S PADALOM Z LETALIŠČA ŠENTVID PRI STIČNI

Letališče Šentvid pri Stični je majhno letališče z velikim srcem.
Zakaj smo prav to lokacijo izbrali za naš novi dom? Zaradi njene centralne lege - vsem nam je blizu, saj je letališče od Ljubljane oddaljeno le dobrih 20 minut.

Tandemske skoke s padalom na letališču Šentvid pri Stični izvajamo tekom sezone, ki traja od začetka aprila pa vse do konca oktobra, ob lepem vremenu – skoke s padalom izvajamo med vikendi, zaradi vse večjega povpraševanja pa tudi srede in petke popoldan, v najvišji sezoni pa še pogosteje.

Da je poskrbljeno čisto za vse, pa imamo tik ob letališču tudi najboljšo Mehiško restavracijo, kjer strežejo tudi ostale jedi in čisto vse so zares odlične.

Naslov: Šentvid pri Stični 12, 1296 Šentvid pri Stični
Kako do nas? Dolenjsko avtocesto zapustite na izvozu Ivančna Gorica, ko pridete do glavne ceste zavijete desno proti Ivančni Gorici. Na krožnem križišču v Ivančni Gorici pot nadaljujte proti Šentvidu pri Stični. Po štirih kilometrih boste prispeli v Šentvid pri Stični in ko se boste zapeljali mimo cerkve na desni strani in se spustili po klančku, boste zagledali tablo LETALIŠČE desno (oz. vas Dob), tabli sledite in po 800m bo na levi strani ceste vaš cilj in nepozabno doživetje skoka s padalom.
Prijava na obveščanje
Če bi želeli biti o izvajanju tandemskih skokov s padalom na posameznem letališču obveščeni, nas kontaktirajte na telefonsko številko 031-594-111, ali se prijavite preko kontaktnega obrazca spodaj in dodali vas bomo na naš seznam za obveščanje.

Na seznam za obveščanje se lahko prijavi vsak (imetnik darilnega bona za skok s padalom v tandemu in oseba, ki darilnega bona nima), tudi če se kasneje za skok s padalom ne odločite. Osebe, ki so na obveščanje naročene, vsak ponedeljek oziroma torek, v primeru ugodne vremenske napovedi, preko SMS sporočila obvestimo, kje se prihajajoči teden izvajajo tandemski skoki s padalom. Ko vam lokacija in termin ustrezata, se na skok prijavite in se dogovorimo za vse podrobnosti (dan, ura prihoda, lokacija, itd.). V kolikor se za skok s padalom v tandemu ne odločite, s koncem padalske sezone prenehamo z obveščanjem (kar pomeni, da se morate v novi sezoni ponovno prijaviti na obveščanje o izvajanju skokov s padalom, v kolikor si to želite).