JE SKOK S PADALOM DOBRO ROJSTNODNEVNO DARILO?

​​​​​​​Vsi smo že bili tam. rojstni dan bližnjega se hitro bliža pa še vedno nimate darila zanj? Kaj podariti osebi, ki ima že vse? Najboljše darilo ni stvar, ampak izkušnja! Presenetite s tandemskim skokom s padalom za rojstni dan!

Ali je skok s padalom dobro rojstnodnevno darilo? Če govorimo o nekom, ki nenehno govori o skoku s padalom, potem sploh ni dvoma, 100% da! Darilo v obliki skoka s padalom je popolno tudi za tistega, ki je vedno pripravljen na avanturo. Podariti nekomu darilni bon za tandemski skok je neverjeten in poseben način, da pokažete, koliko vam pomeni. In to je lahko izjemno pomenljiva izkušnja – še posebej, če greste z njimi!

ena sama ljubezen - skok s padalom v tandemu

Preberite dalje, da ugotovite, kako podariti skok s padalom kot darilo in na kaj vse morate pomisliti, preden podarite ta veliki skok v tandemu nekomu, ki vam je pri srcu.

 

ZAKAJ JE SKOK S PADALOM ODLIČNO DARILO

Skok s padalom je ena najbolj neverjetnih stvari, ki jih človek lahko doživi. Izkušnja popolnoma spremeni vaš pogled na življenje in vam pusti spomine, ki trajajo večno. Premagovanje strahov, povezanih s skokom iz letala, poveča samozavest na načine, ki jih druge aktivnosti ne morejo.

Lahko delite ta poseben trenutek z vašo osebo. Predstavljajte si, kako pomenljivo bo vaše darilo skoka s padalom, če se vi (ali skupina ljudi!) pridružite skoku. To je izkušnja povezovanja, ki ustvarja spomine, ki jih boste obdržali do konca življenja.

Ne glede na to, kdaj ima ljubljena oseba rojstni dan, ima darilni bon veljavnost eno leto in ogromno terminov za koriščenje. Če pa obdarovanec praznuje med sezono, ki traja od začetka aprila do konca oktobra, pa ga lahko tudi presenetite in kar pripeljete na letališče, na najbolj nepozabno doživetje in preživeti rojstni dan na skoku s padalom je na splošno edinstvena izkušnja. Poskrbeli bomo, da bo to praznovanje, s skokom s padalom na čelu, ostalo v vašem najlepšem spominu za večno.

pristanem po tandemskem skoku

Izjemen vpliv, ki ga imajo izkušnje na ljudi, je razlog, zakaj je podariti darilo, kot je skok s padalom, veliko boljše od predmetov in stvari. Učinek deljenja izkušnje trajajo veliko dlje, kot začetno navdušenje ob prejemu predmeta.

S podaritvijo skoka s padalom delite tudi vse te čudovite izkušnje in življenjske spremembe. Podariti skakanje s padalom kot darilo je veliko več kot samo podariti nekomu brezplačno vstopnico za skok iz letala. To je priložnost, da nekomu spremenite življenje.

 

ODGOVARJANJE NA VPRAŠANJA IN SKRBI

Seveda, s takšnim ekstremnim darilom se pojavijo vprašanja in skrbi. Skok s padalom je pogosto zaznamovan kot tvegan in nihče si ne želi postaviti nekoga, ki ga ima rad, v nevarno situacijo.

Tukaj je resnica: skok s padalom je veliko manj tvegan, kot verjetno mislite. Desetletja raziskav in razvoja so naredila opremo za skakanje s padalom varnejšo kot kdaj koli prej, obsežna usposabljanja in certifikacijski predpisi pa zagotavljajo, da so tandem inštruktorji zelo izkušeni in usposobljeni. Naši inštruktorji, pa so tudi člani državne reprezentance v likovnih skokih (najboljši letalci na trebuhu) in letno v Sloveniji opravijo z naskokom največ tandemskih skokov s padalom in kljub temu, ne beležimo nobenih poškodb.

Skok s padalom - takoj po odskoku

Od naših zlagalcev padal in tandem inštruktorjev do naših padal in turbinskega letala, vsak del našega delovanja, je pod našim strogim nadzorom, in osredotočen na varnost. Tako ste lahko prepričani, da bo oseba, ki prejme vaše neverjetno darilo – skok s padalom v tandemu, uživala vsako minuto!

 


POGOJI ZA SKOK S PADALOM

Pomembno je tudi upoštevati pogoje za izvedbo tandemskega skoka s padalom, preden ga podarite kot darilo. Želite se prepričati, da bo prejemnik vašega darila izpolnil vse zahteve, preden investirate v skok s padalom kot darilo.

Da bi lahko opravil tandemski skok s padalom, mora oseba, ki ji kupujete darilo:

Biti visoka najmanj 135 cm.

Biti starejša od 18 let, oz. priti na letališče v spremstvu staršev ali skrbnikov, ki ji pisno dovoljujejo opravljanje skoka s padalom.

Imeti manj kot 115 kg z oblačili in čevlji in v primeru teže nad 100kg to ob oddaji naročila darilnega bona (oz. ob prijavi na skok s padalom, v kolikor se prijavljate brez darilnega bona) sporočiti našemu osebju, da skupaj z inštruktorji preverimo in se dogovorimo, ali je skok s padalom varno izvedljiv.

Biti dobrega zdravja.

Opomba: Če načrtujete skok s skupino, se prepričajte, da vsi v skupini izpolnjujejo te zahteve.

 

KREATIVNO PODARJANJE DARILA

Darilni boni za skok s padalom v tandemu Prostipad.si so priročno dostavljeni digitalno, ali v tiskani in plastificirani obliki (v kolikor ga naročite preko pošte oz. prevzamete osebno).

Morda ste nekdo, ki ima rad potegavščine in želite zaviti kartico, ki oznanja vaše izjemno darilo, v vedno večje škatle, kot ruske babuške. Ali pa ste lahko bolj subtilni in ves čas namigujete na njihov prihajajoči skok s padalom, dokler ne ugotovijo, kaj se dogaja.

Skok s padalom - tadnji trenutki pred pristankom

Prav tako lahko pomagate pripraviti prejemnika vašega darila na skok s padalom tako, da mu predstavite seznam virov, ki jih lahko pregleda pred skokom. Branje pregledov, kontrolnih seznamov, pogovori z ljudmi, ki so že skočili, in ogled YouTube videov so odlični načini za pripravo na skok. In vedeti, kaj pričakovati, zmanjšuje stres in povečuje navdušenje nad njihovo padalsko izkušnjo!

 

NASVET ZA DARILO SKOK S PADALOM

Za maksimalne točke presenečenja dodajte medijski paket k vašemu darilnemu bonu za tandemski skok s padalom. Možnost podoživljanja fenomenalne izkušnje skoka s padalom še vrsto let je darilo, ki vedno znova daje! In nasmehi široki do ušes, ki jih boste videli na obrazu prejemnika med padanjem skozi modro nebo, bodo naredili izkušnjo darila še toliko bolj nagrajujočo.

Pa brez skrbi, tudi če se za video oz. fotografije skoka s padalom ne odločite, lahko obdarovanec oz. kdorkoli to dokupi tudi naknadno.

 

VEČ KOT LE ROJSTNI DAN

Samoumevno je, da je skok s padalom odlično darilo tudi za druge priložnosti! Diplome, obletnice, fantovščine/dekliščine, družinska srečanja, valentinovo in božič! Darilni boni Prostipad.si veljajo eno leto od datuma nakupa, zato jih lahko uporabijo kadar koli v sezoni v roku tega leta, ko jim ustreza. In če ste se zmotili in namesto navdušenja prejmete "Oh, ne bi smel," ne skrbite – naši darilni boni so prenosljivi.

Torej, je skok s padalom dobro rojstnodnevno darilo? Absolutno! Preverite sami in kupite najboljše darilo doslej: skok s padalom v tandemu, darilo, ki ga prejemnik nikoli ne bo pozabil! In če ne morete čakati na dan obdarovanja, rezervirajte svoj skok s padalom že zdaj! Modro nebo.