JE VREDNO DOPLAČATI ZA VIDEO POSNETEK SKOKA V TANDEMU?

Video posnetek skoka s padalom je dodaten strošek, zato je logično, da se sprašujete: ali se video posnetek skoka s padalom splača? Kratek in sladek odgovor: DA! Je več kot vredno!

V redu, zdaj, ko je tega konec, se želimo pogovoriti o prednostih prvega videa skoka s padalom v tandemu. Zakaj? Želimo, da se s svojo odločitvijo počutite udobno. Poglobimo se v podrobnosti videoposnetkov tandemskih skokov s padalom – vključno z odgovorom: "Katera je najboljša pesem za moj videoposnetek skoka s padalom?!"

Skok s padalom nad Portorožem

VIDEO PRVEGA SKOKA S PADALOM = BREZČASNI SPOMIN

ALI JE VREDNO PRIDOBITI POSNETEK SKOKA S PADALOM?

Ali je skok s padalom vreden navdušenja? Da – 1000-odstotno upravičuje hype in videoposnetek skoka s padalom v tandemu je popoln spominek, ki to dokazuje. Videoposnetki skoka s padalom nam omogočajo, da ujamemo čisto veselje in čustva doživetja na način, ki ga lahko delimo z drugimi – za vedno. Poleg tega pa se šele po ogledu video posnetka prvega skoka s padalom zares zavemo, kaj vse smo doživeli in koliko občutkov/informacij je ostalo zaradi navala adrenalina, skritih nekje v nas in jih je obudil šele ogled videa našega skoka s padalom.

Podoživite najboljši dan svojega življenja, dobite bolne slike za socialna omrežja in bodite navdih za tiste, s katerimi jih delite!

Skok s padalom quote

Razlog št. 1: Podoživite svoj skok v tandemu

Vsak skok s padalom je čarobna izkušnja, a nič ni boljšega od prvega. Naši snemalci in inštruktorji so iz prve roke priča navdušenju, ki ga prinaša skok s padalom z višine dobrih 4000 metrov nad Zemljo večkrat na dan, vendar zagotavljamo, da se vsi spomnijo svojega prvega skoka.

Srce vam bo razbijalo od pričakovanja, začutili boste rohnenje motorja letala in navdušeni boste nad družbo navdušenih padalcev. To zveni kot najboljši čas doslej, kajne? Je! Vendar boste obremenjeni z adrenalinom, kar lahko povzroči, da bo vaš spomin nekoliko selektiven. Videoposnetki skokov s padalom zajemajo vse: pred skokom, vzpon letala, odskok, prosti pad, vožnjo s previsom, pristanek in podelitev diplome po skoku. Da bi zagotovili, da lahko podoživite vsak del skoka s padalom, kadar koli si vaše srce poželi, morate imeti video.

Razlog št. 2: Družabna omrežja

Če uživate v deljenju vznemirljivih izkušenj s prijatelji in sledilci, vam lahko videoposnetek skoka s padalom ponudi odlično vsebino za vaše družabne medije. Je edinstven in pritegne pozornost ter morda navdihne druge, da se opogumijo in se preizkusijo v skoku s padalom.

Tandemski skoks - samo enkrat se živi

Razlog št. 3: Navdih

Skok s popolnoma s povsem dobrega letala zahteva pogum. Padalstvo je osvobajajoča izkušnja, ki kaže pogum in premagovanje strahov. Ne samo, da vam skok s padalom omogoča, da ste navdih za druge, ki razmišljajo o tandemskem skoku, ampak tudi sebi dokažete, da resnično zmorete vse. Če premagamo svoje strahove, jih lahko racionaliziramo, videoposnetek skoka nam lahko služi kot opomin, kaj smo sposobni doseči.

ALI LAHKO PRINESEM SVOJO PADALSKO KAMERO?

Odgovor je NE. Padalci potrebujejo vsaj 200 skokov s padalom, preden sploh začnejo razmišljati o tem, da bi nase pritrdili kamero. Zakaj? VARNOST! Padalska skupnost postavlja varnost v ospredje vsega, kar počnemo, da lahko še naprej počnemo, kar imamo radi, in delimo svojo strast s čudovitimi ljudmi, kot ste vi.

KAKO SI DOBRO IZGLEDATI V POSNETKIH SKAKA S PADALOM?

Naši najboljši namigi, ki vam bodo pomagali še izboljšati svoje fotografije skokov s padalom, so, da se oblečete za uspeh in ukrotite svoje slastne kodre. Vremenu primerna oblačila poskrbijo, da se počutite udobno in se dobro počutite v svoji koži in predlagamo, da si lase umaknete z obraza (in spnete bujne brade) v nekaj varnega, na primer figo ali kitke.

Profesionalni nasvet: Ko se nasmehnemo, je naša koža na obrazu lepo in napeta – to pomeni manj trepetajočih lic!

V resnici: Samo zabavajte se. Resno, dovolite si, da se zaljubite v vzdušje neba in bodite popolnoma v trenutku – to je tudi garancija za najboljše fotografije vašega skoka s padalom v tandemu.